Tillbaka

Nu är vi tillbaka hemma i Stockholm. Va konstigt de känns att man är hemma när man är i Stockholm! Men de är väl bara att börja vänja sig vid att de är hemma nu..

I helgen så har vi varit hos johannas föräldrar på lite minisemester. De va huur skönt som helst och eftersom vi även hade egen bil så kunde vi göra lite som vi kände för. Men de slutade nästan med att vi båda var så varma att vi bara ville bada. Så vi var nog och badade vid sjön varje dag. De var även perfekt för hundarna kunde även bada där så man behövde inte lämna dom hemma.
I lördags så var vi i Tranås, en liten stad som ligger bara några mil från gården. Det var en jätte söt liten stad, men de var som sagt för varmt för att kunna uppskatta de så vi åt lunch med Anna och Erik sen åkte vi hem och badade i sjön.
På kvällen sen så åkte vi till Ydre och gick på Country festival och mötte upp Simon och Marielle. De som uppträdde var något band som hade typ snickarbyxor och spelade typ en giigantisk gitarr, en sån man har som står på golvet. tror att de kanske kan heta cello:P
Men Brolle var nog ändå höjdpunkten av de som uppträdde på festivalen!

Lite bilder från helgen:
         
    

         


        
      


         
  
Sen gjorde vi inte så mycket mer under helgen förutom att bara slappa och bada.

I måndags när vi kom hem så grejade vi lite i lägenheten och sen var de dags att sova.

Igår så var Kajsa, Ellinor och Rebecka (johannas kusiner) över och drack lite vin + åt lite ost med kex. Jag fick chans att lära känna dom lite grann iallafall innan jag träffar dom allihop tillsammans:P

Idag så var vi nere på fiket där jop jobbade förut. Vi var där nere i ungefär 4 timmar eller nåt. Hundarna kunde vara med så dom fick bada och vi badade även själva.

Imon kommer bilder på lägenheten, ja lovar! Orkar inte göra de nu..

Gonatt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0