Grillpremiär!!

Idag blev de grillpremiär med familjen. De e ju såå gott med grillat, och jag har verkligen saknat de. Vi satt ute hela eftermiddagen enda fram till 7 tiden. så härligt:) 

de senaste 2 veckorna har varit galna. har jobbat typ varje dag och har jag inte jobbat heldag på djurskyddet så har jag jobbat där halva dagen och på ica på kvällen. så min ork den har försvunnit. den har verkligen sprungit någonstans, lååångt bort.

men för att göra en snabb sammanfattning av veckan, i måndags så va jag och bella kjellström i stan, jätte trevligt. och jag fick min present av henne. jag fick naomi campbells parfym at night. och den luktar verkligen super gott:) så de tackar jag jätte mycket för:) 

i tisdags va de jobb på först djurskyddet halva dagen och sen va de jobb på ica.

i onsdags så va jag helt död på dagen och sen va de bara att göra sig redo för ännu en underbar kväll på ica.

i torsdags så va de jobb på djurskyddet igen.  och då va de introduktion på kattsidan. efter jobbet så åkte jag och miller ner till malin för att aktivera våra djur. vi åkte till djursjön där vi tog en promenad först och sen blev de lydnads träning. eller ja, malin sa hur jag skulle göra och hur jag inte skulle göra. mycket lärorikt.. 

i fredags s¨å gjorde jag inget alls. bara en slappdag! 

igår jobbade jag och idag har vi grillat med delar av familjen:)  

men nu e de dags för hundarna att få kvällspromenaden, 

gonatt 

RSS 2.0