Idag skulle du fyllt år:/

För 3 år sedan satt vi nere i restaurangen på särö värdshus och firade morfar, han fyllde 75 år då. Minns att han satt i en stor stol och såg super stolt ut, hela släkten va med. Idag 3 år senare e du fortfarande saknad. För ca 2,5 år sedan dog han, han var min stora idol. Älskade honom, han var den person som ja litade mest på då. jag och morfar, vi skulle lösa alla problem. han somnade in tisdagen den 29 maj 2007 någon gång mellan 5-6.30 på morgonen och de va de bästa som kunde hända honom. ja kommer ihåg den dagen så väl. jag och anja va på väg ner til stallet när pappa ringer. han frågade vart ja va och jag sa att ja va på väg ner till stallet för att lämna anja. då sa han att morfar hade dött. de kändes så jävla overkligt med kommer bara ihåg att efter de att han sagt att morfar va död så skrek ja bara. skrek och satte mig på marken. sofie som då gick i hund 2 kom fram och frågade mig hur de va, va de va som hade hänt. och då fick ja berättat att min morfar hade gått bort. hela den dagen så va min gamla sambo/kombo (va hon nu kallas:P) med mig. hon följde med mig vart jag än ville. tomas, min morbror va på väg ner för att hämta mig så vi skulle åka tillsammans ner till göteborg. usch va jobbig den dagen va. men samtidigt kan jag ibland känna att jag vill ha den dagen tillbaka, för hela den dagen så va de okej att gråta. kan känna de idag att de inte känns okej att gråta, även ifall man vill göra de. eller så e de baa jag själv som känner så. att va fan sluta lipa nu, ta tag i ditt liv istället. men jag vet också att om man är ledsen så va ledsen. låt tårarna få komma, de e bättre än att bara låta de vara kvar inom sig. men ändå kan jag inte låta mig vara ledsen utan skäms nästan när ja gråter för de:/

men men idag så e ja inte på topp humör:/ idag skulle du ha fyllt 78 år. usch va tiden går fort. madde va med mig idag till minneslunden för att tända ett ljus och ja bröt typ ihop. kändes skitjobbigt samtidigt som de va skönt. nu efteråt så känns de jätte skönt, för nu kan jag tänka på de utan att vara ledsen för nu har jag varit ledsen för honom.

men nu ska ja sova, jag har bild på honom men orkar inte göra de idag. vill helst inte se en bild på hoom för då läs ja börja gråta igen och har redan ont i mina ögon.

gonatt...


Imorgon gäller de!

Eller nej de gör de inte, bara dags för ännu en stor utställning. Imorgon e de dags för My Dog 2010. Jag och miller ska tävla mot alla de erfarna och duktiga hundarna:s jag va på mässan idag och tittade med Fräs och när ja kollade på Springern så kände jag lite att va fan gör vihöär egentyligen. men så ska man inte tänka. de e klart att vi har en chans i ringen. handlar bara om tur, skicklighet och självsäkerhet. tur med domaren, att han tyckerr om ens hudntyp. vill han/hon ha en liten springer eller den kraftiga. hoppas på den lilla för då har vi kanske en liten chans. skicklighet... ja, har funderat en stund men kommer inte på vilken skicklighet jag och miller har:P och sen självsäkerhet. detta tycker ja är min största fälla. jag tror inte på oss. men denna gången ska jag försöka täka att alla har varit nybörjare, min hund är den bästa hund jag haft och han är min älskling i alla väder, oavsett va sopm händer kommer han alltid vara min hund.
2 bilder från stora stockholm 2009 (så här brukar de se ut för oss 2)

                
Miller och jag in action på:P                     En bild med en ganska fyrkantig miller:P

På tal om husvagnar: Va konstigt de kändes att skriva 2009, har vant mig vid att skriva 2010 så blev fel när man ska skriva något annat:p

Har hittat en ny favoritlåt tror jag ´"För kärlekens skull" med Ted Gärdestad. de e så himla fin. har lyssnat på den många gånge ikväll för att lugna ner mig själv och de har faktiskt hjälpt. har även lyssnat på Kaliforniens Guld som också Ted Gärdestad sjunger. man blir så lugn av dom.

men nu ska jag göra klartv de sista för imorgon och sen e de dags att åka in till centralen och hämta Boa:)

gonatt

ps: en sista bild från Stora Stockholm:P

tycker denna bilden e så himla fin på prinsen!(snodde bilden från sofie, hoppas de va okej)


Ett nytt försök:P

Okej, nu vet ja att ja har varit ruskigt dålig på att uppdatera.. har bara känt att ja inte haft varken tid eller lust att skriva:S men nu ska ja uppdatera lote vad som hänt i mitt liv!

de största e att ja tagit KÖRKORT!!!!!!! faan va gött de e!!! vilken känsla, sån frihet hela tiden.. kan åka till min syster när ja vill, kan åka till precis vem som helst när ja vill och kan:P har även fått låna mamma och mosters bil under hela jul och nyår, får även ha den denna veckan med:D:D


okej de näst största e..  ehh de e.. julen tror ja. den va underbar, förutom att ja va dålig under hela helgen typ. mådde dåligt hela tiden.. men men ska inte klaga. julen va precis som den brukar vara. lugn, tråkig, samma sak som varje år.. klä granen, äta julbord, se kalle anka, spela spel, julklappsutdelning, risalamalta och sen svensson svensson.. så såg julen ut i år ockaå:P

 

nyår iår va jätte bra. första gången som ja festade på nyår så hade höga fösväntingar. den blev typ nästan lika bra som ja hade väntat mig:) hade skitroligt nere i lindome först och sen åsa. men slutade inte så jävla kul, eftersom vi missade sista bussen så fick sova där. johanna blev sjuk så klockan ´08:07 åkte vi med bussen hem. då väntade 2 timmar lång resa hem, bkfulla och hade precis stigit upp ur sängen. han inte ens sätta upp håret. men nyårsdagen va lattjo. både  ja och johanna däckade när vi kom hem och va så sega hela dagen..

idag åkte hon hem igen, har vart här sen i onsdags. känns så konstigt att man måst planera vad mana ska göra och planera när man ska ses. i forshaga va allt som de va. man sprang över till någon och va dr i timmat utan att man gjorde något. man bara va hos någon..

va även på informationsmöte idag för komvux. nu e de klart ska läsa naturvetenska/naturkunskap (vet inte vilket namn som e rätt:p) B i vår. usch vill verkligen inte plugga igen. de e skönt som de e att bara jobba och sen inte behöva tänka på att man måste göra läxorna eller bara läsa i boken. men men måste läsa kursen så e lika bra att göra de. hade bara velat läsa datakunskap A också eller ja samtiigt men så blev d einte så måste söka in igen till höstan och då kan ja inte söka in till högskolan förens nästa höst. hösten 2011.. så jävla segt!!

sen har vi även mormor hemma hos oss också. hon skulle gå hem från min moster på nyårsafton vid 21 eller nåt men ramlade och bröt överarmen. så nu har vi henne hemma hos oss och moster har precis haft henne i några dagar. mormor kan inte göra något alls eftersom de gör för ont, så hon behöver hjälp med de mesta..

men nu e de nana tajm. ska försöka komma ihåg att skriva imon igen::P

gonatt


  litet minne från vintern i forshaga, dejevägen:)


RSS 2.0