Ännu en dag har gått!

Nu har jag vart dålig på att skriva igen känns de som. Har typ aldrig tid att skriva eftersom ja aldrig har någon tid att vara för mig själv. Har vart så mycket de sista nu så har knappt haft tid bara att tänka.. men en snabb resumé av de senaste dagarna:
Tisdag, då va jag upp hos madde och hälsade på henne i soliga uddevalla. Har lite svårt för uddevalla och vet inte varför. För de e en fin stad men e väl van vid göteborg och då känns uddevalla litet men borde tycka de e en "stor" stad med tanke på forshaga:P ,men iallafall de va jätte mysigt och saknar alla de dagar då man va med henne... saknar de så mycket! bara de att när man titta på tv eller gjort något på datan och va uttråkad så gick man in till henne och satt där och tjötade med henne en stund och sen gick vi en promenad med hundarna. de e sjukt va konstigt och tomt de kan vara att bo med mamma och pappa. de borde inte vara de men huset känns tomt...

sen hände de inget alls typ resten av veckan, de enda va att ja satt i kungälv och pluggade teori. skitkul!!!

i lördags så va bella hemma hpos mig och vi lagade mat och kollade på film. de va jätte mysigt:)

idag så har ja och malin vart ute och spårat igen.. de gick bra med alla hundar utan miller. han gick sin egna väg som va helt fel men om man ska se de positivt så hittade han slutet.. kanske inte så jag hade hoppats men han hittade de:P

imon e de dags igen. vi la ett spår till kiara och ett till miller idag som vi ska gå imon. de e millers första dygnsspår så de ska bli spännande att se hur de går:)

men nu e de dags för dusch och sen jobb i några timmar:)

bye bye


Tjaa igen!!

Hellu, igår vart de inget skrivade eftersom ja va hemma hos malin (aka Fräsan AB Böjd). Först va hon och jag ute och spårade på dagen vilket gick sjukt bra med anja, hon e ju såå noggrann att de e skrämmande. Todde inte de va möjligt med tanke på att hon e så gammal. Men hon e jätte noggrann i spåret och visst de går inte fort men hon går i spårkärnan nästan hela tiden i spåret. Men klövern e ingen höjdare, äter hellre frolic eller köttbullar än äckligt, slemmigt och pälsig klöv!!

Men med millers spår så gick de, vet inte om de gick bra eller om de gick dåligt. De gick nog egentligen rätt bra bara de att jag e jätte "kräsen" med vad jag tycker går bra med honom. Vet att han kan mer och bättre så nöjer mig inte med bara ok. Men han fick ett ganska svårt spår igår, eller ja.. Halva spåret va i sunkmark vilket gjorde att han hade svårt vid de partiet och gick med näsan upp i luften alldeles för mycket för att jag ska bli nöjd. Men på den "bra" marken så gick de mycket bättre, då gick de som de brukar göra. Han e lite ofokuserad vissa stunder men skärper sig och blir mycket bättre mot slutet..

Men efter spårningen så åkte vi hem till Malin och väntade på Amanda och Palm som kom ner till göteborg igår. De va jätte kul att träffa dom igen och så. Vi åt lite mat, kollade på idol, tjötade lite med familjen Nöjd och sen såg ja, malin, palm och amanda på vår kabarré film från hundsport, och jag vart nästan gråtfärdig men lyckades hålla tillbaka tårarna då..

 

De va gårdagen de, idag har jag egentligen bara jobbat. Men innan vi åkte hem till kärra från lindome så åkte jag och mamma runt min syster och kikade och hälsade på deras katt. De har köpt en eller ska testa att ha en omplaceringskatt som vart utstött från flocken. hon e en brittisk korthår och ser ut så här:


                                        Hon e såå söt men Billie kaxar upp sig så omplaceringskatten (eftersom hon inte har fått något namn än, får hon heta omplaceringskatten) så mn tycker lite synd om omplaceringskatten men de blir förhoppningsvis bättre snart:)


Men nu ska ja sova..
Gonatt

Exakt 5 månader kvar till 20 år!!!

Jaha då har ännu en dag gått och vad har man gjort? visst har både jobbat, pluggat teori och haft en körlektion men ändå, fan va gammal man känner sig. Sitter just nu och pratar med min lilla, eller hon e inte så liten eftersom hon e typ 14 eller nått men när man tänker på de så känner man sig gammal. Räkna ut idag att de är exakt 5 månader kvar tills ja fyller 20!! ahh va kul de ska bli:D:D

Men sen fick jag reda på att en gammal vän till mormor och morfar ligger på sjukhus och de gjorde att man kom att tänka på morfar, hur mycket man saknar honom. De har gått 2,5 år sedan han dog men de känns som igår och de gör så ont när man tänker på de att man aldrig mer kommer få prata med honom, höra hans röst, krama honom eller bara få se honom.. varför måste man dö? varför kan man inte bara få leva och sen dör alla på en och samma gång. fatta va skönt de skulle va. slippa vara ledsen för att någon dör, slippa sakna någon och slippa känna den sorgen för den e något av de värsta.
och allt detta gjorde att bara tanken på att man blir gammal gör ont, eller ja hur gammla blir man när man fyller 20:S man fyller ju typ bara såpass gammal att man får komma in på lite mer krogar och man får gå på systemet:D annars händer de ju inte så mycket.

Imorgon blir de spårning igen. Läste i en tidning att man inte ska spåra för ofta utan bara typ var 3-4 vecka!! hur ska man klara de, jag och malin e ju ute och spårar iallafall 1 gång/vecka och våra hundar blir inte skadade! inte va man märker iallafall:P och sen kommer amanda och palm ner igen. ska bli så kul att träffa dom igen:D                      Men nu e de dags för kvällspromenaden som jag fick idag igen, för att tillägga också i SPÖREGN!!!
Gonatt


Uttråkad..

Att man kan bli s utråkad bara av att gå hemma de trodde ja inte. Trodde och vill alltid vara ledig så att man kan ligga hemma på soffan och bara kolla på tv. Men när de inte finns något på tv, ingen film man kan kolla på eller någon annan hemma som man kan prata med då är de sjuukt tråkigt här hemma. Just nu ligger jag hemma sjuk, för frisk för att bara ligga i sängen men orkar ändå inte göra något annat än att bara ligga hemma och inte göra något.. har feber, e illamående hela tiden och har jätte ont när jag andas så de e inte mycket man kan göra. men men snart blir man väl frisk annars lär jag klättra på väggarna..

De enda som jag har orkat med idag de är att vara i garaget lite. Har fått order av mamma och pappa att göra iordning i garaget eftersom de vill ha in utemöblerna där. Har dragit mig från att göra de eftersom jag vet att de bara blir jobbigt eftersom de e allt från forshaga. Allt så som vinterkläder, fåtöljen jag hade i mitt rum, skrivbordet, alla kökssaker så som toastmaskinen som användes flitigt:P och även brödrosten:P Men någon gång måste de göras och de blir inte lättare, oavsett när jag gör de så måste de göras... Hade väl hoppats på att hitta en lägenhet som jag hade kunnat flytta till innan jag behövde packa upp alla saker emn så vart de inte. eller vissa saker kommer jag inte kunna oacka upp nu.Pratade även med madde idag och planerade lite om vårt 20 årsfirande:D äntligen e de snart dags för att fylla år igen och denna gången blir de 20:D:D!! Och eftersom vi bestämt att fira tillsammans jag, madde och amanda så ska vi göra något speciellt, så som de vart i år då vi firade oss 3 på megana:D som vart såå lyckat:D och denna gång så funderar vi igen att fira i forshaga, hyra någon lockal och ha festen där. och är vi då i forshaga så kan kanske så många som möjligt komma:D och även alla som vill komma e nog bjudna:P

Men nu ska jag kolla på the mentalist och sen e de sova:)
gonatt


Då gör jag ett nytt försök..

Nu ska jag göra ett nytt försök genom att vara något bättre på att skriva. Vet att jag är värdelös på de men ska försöka bättra mig efter tjöt från madde och sofie mest. Bella Kjellström har vart snäll och hjälpt mig med bloggen också så nu ska ja verkligen försöka bättra mig. amen känner bara att de händer inget i mitt liv. Eller ja de känns ju så iallafall. Tycker bara de känns som att man jobbar och gråter varje dag, gråter och jobbar och ibland typ 1 gång om dagen pratar man med någon av alla er vänner som ja längtar efter som gör att dagen känns lättare. Men idag känns allt tungt för att dels är jag sjuk, har fått feber och mår inte så jävla lattjo. Sen har jag hjälpt min stora syster att flytta hela helgen och de fick mig att tänka på min flytt och just de att allt e likt när man flyttar, de e samma sak och de gjorde att även om man inte vill tänka på de så påminner de mycket om flytten från forshaga, hur jobbigt de va osv..

Varje dag som går så tänker ja på forshaga, de e väl kanske inte så konstigt med tanke på att de e en så stor del av ens liv och de har verkligen förändrat mig. Och bara de att få ha en egen lägenhet, man slappa att bo med mamma och pappa.. bara de va en lyx!! Men jag kan tänka ibland att hur skulle livet ha blivit om jag hade gått kvar på Porthälla? Hur hade man vart då? Just med utseendet och just hur jag hade vart? Hade man vågat vara lika sjuk som man är nu med alla och hade man blivit lika störd som man e nu? 
Ibland tänker ja att faan varför började ja uppe i forshaga? varför bodde ja inte kvar i göteborg? Då hade ja ju kunnat umgås så mycket mer med morfar innan han dog. Och jag hade inte behövt må dåligt med att tänka på att jag inte umgicks eller bara va hemma hos mormor och morfar de sista. Men samtidigt så ångrar jag inte mycket för de människorna som jag har lärt känna de är sånna som man inte tror finns. Riktiga vänner som jag aldrig trodde att man kunde få.  Sen får man inte glömma att om jag inte hade flyttat till forshaga hade jag aldrig skaffat Miller. Killen som alltid kommer ha första platsen i mitt liv.                                Så han och alla sjuka, spännande, annorlunda, underbara, konstiga och hemska människor man träffat och lärt känna genom forshaga gör att jag saknar forshaga och inte ångrar flytten dit ett dugg. Tycker bara att de är sjukt jobbigt nu när de är över. Och bara det att veta att de kommer inte bli likadant. Vi kommer träffas och vi kommer hålla kontakten, eller man kommer hålla kontakten med dom man tror man kommer hålla med. Vissa är jätte jobbigt att de bor så långt ifrån en och jag saknar alla jätte mycket men samtidigt vet man också att om de är något så har man folk man alltid kan ringa och det finns alltid folk som man inte pratar med varje dag men som man inte vill glömma, människor som man vissa stunde hade så jävla kul med.
 
Men nu ska jag sova en stund så jag kan fösöka vara lite social mot mamma och pappa ikväll..
bye bye


RSS 2.0