fan!!!

har skrivit klart allt och lagt in massa bilder från dagens bus i snön med hundarna och så poff försvinner allt.. orkar inte skriva om de... får göra de en annan dag..

de som går fort att skriva e att om 2 veckor fyller ja år:P

bye bye

bästa hittills:P

jahopp, då ska man försöka skriva ett inlägg igen:P

känns som att inget större händer i mitt liv men de gör de:P ska bara skriuva om de också:P

I onsdags så va de dags att titta på brudklänning till min syster. hon ska ju som sagt gifta sig i september i paris, så de kommer inte bli ett traditionellt bröllop i kyrkan. utan de kommer att bli på svenska ambassaden. men hon hittade en suuper fin klänning. de är ingen typisk brudklänning men den e såå madelene!
sen åkte ja hem till marcus för en mysig filmkväll:)

i fredags så jag och fräs ute i skogen. vi hade med oss mat så att vi kunde grilla korv. allt var bra eller rättare sagt allt funkade tills vi bestämde oss för att stanna/parkera. då fastnar bilen i snön och vi kommer igen vart. vi va tvungna att flytta bilen lite framåt för vi stod mitt i vägen, men vi kom ingen vart. vi försökte putta på bilen, försökte med granris. vi försökte med allt, men bilen rörde sig inte en millimeter...  som tur va så kom de en kvinna som hade någon form av truck eller nåt, men hon lyckades iallafall dra upp oss. så de drog oss hela vägen tills vi kunde vända. de som va de jobbiga va att malin skulle styra så vi inte åkte ne ri nåt dike, och detta skulle hon göra när vi backade. och han som körde den andra bilen körde sjukt jävla fort, så de kändes liite som man åkte rally backandes . malin tyckte inte de va alls lika roligt som ja tyckte de va:P men sen när vi kom fram till ett ställe där vi kunde vända så parkerade vi bilen där och gck sen in i skogen igen. vi hade ju bestämt oss för att gå en promenad och att för att grilla. så då va de bara att gå..:P men de vart jätte trevligt och mysigt ändå..

igår så träffade ja bella bus igen.. så mysigt va de.. vi åkte ner till ikea i kållered och gick där halva dagen. vi åkte även ner en sväng till freeport för ja hittade 2 par vinterskor på skopunkten men dom hade inte de svarta skorna utan hade bara bruna, men ja ville ha dom svarta, så ja och bella åkte ner till freeport för där hade dom dom. och då va vi lite tvungna att gå in till sand butiken och säga hej till fräs också:) hela dagen va jätte mysig. varför ska de varaså jävla svårt att få ihop en dag att umås? de e helt sjukt!

men men nu ska ja upp till centrum och möta min syster..

bye bye

RSS 2.0