Exakt 5 månader kvar till 20 år!!!

Jaha då har ännu en dag gått och vad har man gjort? visst har både jobbat, pluggat teori och haft en körlektion men ändå, fan va gammal man känner sig. Sitter just nu och pratar med min lilla, eller hon e inte så liten eftersom hon e typ 14 eller nått men när man tänker på de så känner man sig gammal. Räkna ut idag att de är exakt 5 månader kvar tills ja fyller 20!! ahh va kul de ska bli:D:D

Men sen fick jag reda på att en gammal vän till mormor och morfar ligger på sjukhus och de gjorde att man kom att tänka på morfar, hur mycket man saknar honom. De har gått 2,5 år sedan han dog men de känns som igår och de gör så ont när man tänker på de att man aldrig mer kommer få prata med honom, höra hans röst, krama honom eller bara få se honom.. varför måste man dö? varför kan man inte bara få leva och sen dör alla på en och samma gång. fatta va skönt de skulle va. slippa vara ledsen för att någon dör, slippa sakna någon och slippa känna den sorgen för den e något av de värsta.
och allt detta gjorde att bara tanken på att man blir gammal gör ont, eller ja hur gammla blir man när man fyller 20:S man fyller ju typ bara såpass gammal att man får komma in på lite mer krogar och man får gå på systemet:D annars händer de ju inte så mycket.

Imorgon blir de spårning igen. Läste i en tidning att man inte ska spåra för ofta utan bara typ var 3-4 vecka!! hur ska man klara de, jag och malin e ju ute och spårar iallafall 1 gång/vecka och våra hundar blir inte skadade! inte va man märker iallafall:P och sen kommer amanda och palm ner igen. ska bli så kul att träffa dom igen:D                      Men nu e de dags för kvällspromenaden som jag fick idag igen, för att tillägga också i SPÖREGN!!!
Gonatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0