På besök i Göteborg!

Nu har de gått ett tag sen ja skrev något.
De som har hänt är att ja har vart hos palm i västerås på hans 20 årsfest. De va väldigt trevligt att få festa lite igen. så tråkigt bara för hade sån jävla hövvevärk så de blev ingen lång kväll eller full kväll:P och när man väl lyckats somna så blev de knivbråk och festen varade i några timmar till:P 
Efter de så åkte ja med malin och bella till göteborg, och eftersom ja slutade dricka så tidigt så fick ja köra hela vägen hem. inte så jävla kul kanske, men hellre de än att må skit när man ska åka bil i 4 timmar:P

Men nu e ja som sagt på besök i göteborg. tanken va från början att ja skulle åkt ner idag men så blev de inte.
så jävla soft för ja har huset heelt för mig själv, mamma och pappa e i spanien och kommer inte hem förens på fredag och då e de jag som fick jobbet att hämta dom.
¨
Men de negativa och jobbiga som har hänt är att Miller e skadad IGEN!! Igår när ja och madde va i skogen så hade ja med en boll som ja kastade till honom. efter ett av kasten så började han halta men jag tänkte inte så mycket mer på de utan tänkte att han har väl trampat på en sten eller nåt, de går över! men när han kom närmare mig såg jag att de va blod i pälsen på framsidan av tassen. när vi tittade närmre såg vi mycket blod på baksidan av tassen i pälsen. när vi kollade sen så har lättrampdynan (som veterinären sa att de hette) skurits upp. så de blev in till veterinären där dom skickade han till operation, eller ja operation och operation, dom sydde fast den med 6 stygn. de visade sig att den va uppskuren till 3/4 delar. så nu e de bandage, antibiotika, ingen motion eller promenad, inge bad, inge lek, utan vila i 10-12 dagar då stygnen ska tas..
så jävla typiskt. som tur e så ligger han fortfarande inom en självrisk period, så ja slipper betala självrisken utan behöver bara betala dom 15% som man alltid måste betala.


Men nu e de filmtajm och sen sova!

gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0